PREUZMI SLIKU
baixar
POSTER
baixar
WALLPAPER
Montevideo, Bog te video! (2010)

Montevideo, Bog te video! (2010)

Originalni naziv:

Montevideo, Bog te video!

Godina: 2010 Trajanje: 140 min
Režiser: Dragan Bjelogrlić, Aleksandra Kljajic, Marina Lesic,
Glumci: Miloš Biković, Petar Strugar, Viktor Savić, Nina Janković, Predrag Vasić, Vojin Ćetković, Nikola Đuričko, Slobodan Ninković, Srđan Todorović, Sergej Trifunović,

SINOPSIS:

A story about one team that decides to follow a dream that takes them on a journey to the First World Football Championship in Montevideo, Uruguay in 1930. A dream that allows them to become true stars and living legends.

Beograd s proleća 1930. godine… Tirke je dečko s Čubure, prinuđen da bira između najamnog rada u fabrici i fudbala. Izabraće fudbal. Tih godina se još uvek ne živi od fudbala, živi se za fudbal. Samo Mošu Marjanovića u Beogradu plaćaju po postignutom golu, ali jedan je Moša. U isto vreme na adresu fudbalskog saveza stiže zvaničan poziv našoj reprezentaciji za učešće na prvom svetskom prvenstvu, koje će tog leta biti održano u Urugvaju. Izbor inženjera Boška Simonovića za selektora javnost dočekuje s podsmehom, zovu ga Boža Dunst (amater). Počinju pripreme i uigravanje tima kojem niko ne daje nikakve šanse.

Pregleda 14
trejler
PREUZMI
CINEMA MODE
ODABERI LINK
RECORD

Gledaj sa prevodom Montevideo, Bog te video! (2010) Online

ODABERI PLAYER
Player
sa prevodom
Player
Vizer- sa prevodom
Filmes online
Slow loading?
Did you know your carrier blocks the player download limit?
Internet providers have limited the speed of streaming sites such as Filmovi i Serije sa prevodom, so it seems to be super slow!

Related Movies